Οδηγός Επιβίωσης Για Βαμμένα Ξανθά Μαλλιά - You Fabulous Beauty Project

Οδηγός Επιβίωσης Για Βαμμένα Ξανθά Μαλλιά

01.
Χρήση προϊόντων για ξανθά μαλλιά.
Για να διατηρήσετε το χρώμα τους αναλλοίωτο, χρησιμοποιήστε ένα πρόγραμμα περιποίησης σχεδιασμένο ειδικά για ξανθά μαλλιά, όπως το Blond Absolu.

02.
Ξέβγαλμα με κρύο νερό.
Το κρύο νερό θα κλείσει το περιτρίχιο, με αποτέλεσμα τη διατήρηση του χρώματος και την ενίσχυση της λάμψης των μαλλιών.

03.
Χρήση μωβ σαμπουάν και μάσκας.
Οι μωβ χρωστικές προϊόντων όπως το Bain Ultra-Violet και η Masque Ultra-Violet εξουδετερώνουν τους κίτρινους και πορτοκαλί τόνους που εμφανίζονται στα ξανοιγμένα μαλλιά.

04.
Ενυδάτωση, ενυδάτωση, ενυδάτωση.
Τα ξανοιγμένα μαλλιά είναι ελαφρώς ευαισθητοποιημένα και επιρρεπή στην ξηρότητα. Επανενυδατώστε τα, χρησιμοποιώντας πλούσια, ενυδατικά προϊόντα όπως το Cicaflash.

Ενυδάτωση, ενυδάτωση, ενυδάτωση.

05.
Λιγότερο συχνό λούσιμο.
Για τα ξανθά μαλλιά, το λιγότερο συχνό λούσιμο είναι ό,τι καλύτερο. Τα ξανοιγμένα μαλλιά απορροφούν τα φυσικά έλαια, μειώνοντας την ανάγκη για καθαρισμό.

06.
Χρήση μιας θεραπείας που δεν χρειάζεται ξέβγαλμα.

Ένα ορός όπως το Cicaplasme θα θωρακίσει τα ξανοιγμένα μαλλιά, προστατεύοντάς τα από τη θερμότητα και την έκθεση στους εξωτερικούς επιθετικούς παράγοντες.

07.
Τακτικό τριμάρισμα.

Τα ξανθά μαλλιά είναι επιρρεπή στην ξηρότητα. Έτσι, το τακτικό τριμάρισμα (κάθε 4-6 εβδομάδες) θα τα προστατεύσει από την ψαλίδα και θα διαφυλάξει τη συνολική υγεία τους.

08.
Προστασία των μαλλιών από τον ήλιο.
Τα ξανοιγμένα μαλλιά είναι εξαιρετικά ευαίσθητα στις ακτίνες του ήλιου, οι οποίες μπορεί να προκαλέσουν ξηρότητα και να αλλοιώσουν το χρώμα τους. Φορέστε μαντήλι ή καπέλο κάτω από τον ήλιο, ή χρησιμοποιήστε το Cicaplasme για προστασία από την ακτινοβολία UV.

09.
Προστασία των μαλλιών στην πισίνα.

Το χλώριο μπορεί να προκαλέσει ξηρότητα στα ξανοιγμένα μαλλιά και να δημιουργήσει πράσινους τόνους στο χρώμα τους. Πριν πάτε στην πισίνα, βρέξτε τα μαλλιά σας και προσθέστε μαλακτικό. Αυτό θα εμποδίσει το χλώριο από το να διεισδύσει στην τρίχα.

10.
Ελαχιστοποίηση του styling με θερμότητα.

Η θερμότητα είναι ο χειρότερος εχθρός των ευαισθητοποιημένων ξανοιγμένων μαλλιών. Μειώστε ή αποφύγετε εντελώς το σίδερο για ίσιωμα ή μπούκλες, καθώς και το να χρησιμοποιείτε το πιστολάκι σε υψηλές θερμοκρασίες. Αν πρέπει οπωσδήποτε να χρησιμοποιήσετε θερμότητα για το styling σας, να προετοιμάζετε πάντα τα μαλλιά σας με το Cicaplasme.

Πηγή: Kerastase.gr

Ραντεβού

Κλείστε εύκολα και γρήγορα το ραντεβού σας για όποια υπηρεσία επιθυμείτε.

Σεπτέμβριος 2021
ΔεΤρΤεΠεΠαΣαΚυ
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930123

Κατηγορίες