Θεραπείες Μαλλιών

Θεραπεία Κερατίνης

Η κερατίνη είναι μια φυσική πρωτεΐνη που υπάρχει στα μαλλιά. Αποτελεί λύση για μαλλιά ταλαιπωρημένα, άτονα, θαμπά και ξηρά. Μια θεραπεία με κερατίνη είναι η ιδανική λύση για εμπλουτισμό της τρίχας. Τα μαλλιά μετά την θεραπεία είναι λεία, λαμπερά, ζωντανά και δεν φριζάρουν. Για εσάς, λοιπόν, που έχετε σγουρά μαλλιά και επιθυμείτε να αποκτήσετε λαμπερά, υγιή ίσια μαλλιά ελάτε στον χώρο μας να σας περιποιηθούν οι κομμωτές μας.

Θεραπεία Olaplex

Η θεραπεία OLAPLEX αποτελεί την απόλυτη θεραπεία αποκατάστασης και αναδόμησης κάθε τύπου μαλλιών, φυσικά ή βαμμένα. Είναι το επαναστατικό προϊόν που φτιάχνει τους κατεστραμμένους δεσμούς της τρίχας και δημιουργεί νέους. Με το OLAPLEX μπορείτε να κάνετε περισσότερες εφαρμογές στα μαλλιά σας, διατηρώντας την ποιότητά τους και προστατεύοντας τη σύνθεσή τους. Τα μαλλιά σας θα παραμένουν λεία, απαλά και θα είναι εύκολη η καθημερινή περιποίησή τους. Ζητήστε μας να σας εφαρμόσουμε αυτήν την θαυματουργή θεραπεία.

Θεραπεία Smartbond L’Oreal

Το Smartbond αποτελεί τη νέα υπηρεσία προστασίας κι ενδυνάμωσης των δεσμών στις τεχνικές εργασίες χρώματος, είναι η εξέλιξη στις θεραπείες επανασύνδεσης σπασμένων δεσμών. Προστατεύει κι ενδυναμώνει τους δεσμούς κατά τη διάρκεια της τεχνικής εργασίας (ξάνοιγμα, βαφή). Στοχεύει στα πιο αδύναμα τμήματα των δεσμών και βελτιώνει την συνολική εμφάνιση. Αποτελείται από 3 βήματα, τα πρώτα 2 πραγματοποιούνται στο κομμωτήριο και το 3ο στο σπίτι. Μετά από έρευνα η L’oreal Professionel δημιούργησε το SmartBond και επιβραβεύει  τους καταναλωτές της με μια νέα οικονομική και εύκολη στη χρήση τεχνολογία αιχμής. Απόκτησε τα πιο δυνατά μαλλιά που είχες ποτέ!

Ραντεβού

Κλείστε εύκολα και γρήγορα το ραντεβού σας για όποια υπηρεσία επιθυμείτε.

Μάιος 2024
Δε
Τρ
Τε
Πε
Πα
Σα
Κυ
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2

Βαφή

Κούρεμα

Χτένισμα

Περμανάντ

Μακιγιάζ

Νύχια

Αποτρίχωση

Μασάζ