Σχετικά με εμάς

Το κομμωτήριο You Fabulous Beauty Project στον Άγιο Δημήτριο άνοιξε τις πόρτες του σε έναν χώρο μοντέρνας αισθητικής από τον Νοέμβριο 2017. Σας προσφέρει έναν άνετο και λειτουργικό χώρο ώστε να αφιερώσετε λίγο από τον χρόνο σας αποκλειστικά για τον εαυτό σας. Η δημιουργική μας ομάδα σάς καλωσορίζει σε ένα οικείο και γεμάτο θετική ενέργεια περιβάλλον.
Οι έμπειροι συνεργάτες μας είναι πάντα έτοιμοι να ανταποκριθούν στις επιθυμίες σας. Προτεραιότητα μας είναι η επιθυμία κάθε γυναίκας, η ικανοποίηση κάθε πελάτη καθώς παρέχουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών σε προσιτές τιμές.
Σας περιμένουμε σύντομα στον χώρο μας για να γνωρίσετε τις υπηρεσίες μας και τους συνεργάτες μας.

Η ομάδα μας

Φιλιώ

Κούρεμα - Χτένισμα

Γεννήθηκα στην Αθήνα και από πολύ μικρή ηλικία ανακάλυψα την αγάπη μου για το χτένισμα και το κούρεμα. Το 2009 ξεκίνησα τις σπουδές μου. Αμέσως μετά την αποφοίτησή μου ξεκίνησα την επαγγελματική μου καριέρα. Κάθε χτένισμα το βλέπω σαν μία νέα πρόκληση. Τα πολλά σεμινάρια και η εμπειρία μου με βοηθούν να πετύχω το καλύτερο αποτέλεσμα για εσάς.

Κλείστε ραντεβού

Ιφιγένεια

Βαφή - Κούρεμα - Χτένισμα

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα στοχεύοντας την κατάλληλη κατάρτιση στο αντικείμενο που αγαπώ, την κομμωτική. Αποφοίτησα και παρακολούθησα σεμινάρια των κορυφαίων στον χώρο εταιρειών σε Ελλάδα και εξωτερικό. Παράλληλα, το 1997, ξεκίνησα την εργασιακή μου πορεία και ασχολήθηκα με βαφή, κούρεμα και χτένισμα. Μου αρέσει να επιδιώκω την καλύτερη δυνατή επικοινωνία με εσάς ώστε μαζί να ανακαλύψουμε το κατάλληλο στυλ που ταιριάζει στην προσωπικότητα και το πρόσωπό σας.

Κλείστε ραντεβού

Αντιγόνη

Βαφή - Κούρεμα - Χτένισμα

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα όπου σπούδασα κομμωτική. Εργάζομαι ως κομμώτρια από το 1989, ενώ παράλληλα φροντίζω να ενημερώνομαι για τις εξελίξεις της μόδας παρακολουθώντας τα σεμινάρια των μεγάλων εταιρειών που ασχολούνται με την περιποίηση των μαλλιών. Το πάθος μου είναι η ενασχόληση με την βαφή ώστε να βγει ένα σωστό, λαμπερό αποτέλεσμα με υγιή μαλλιά.

Κλείστε ραντεβού

Άννα

Μασάζ - Αποτρίχωση - Νύχια

Μεγάλωσα στην Αθήνα και από μικρή μου άρεσε να περιποιούμαι τον εαυτό μου, οπότε ήταν εύκολη η επιλογή της επαγγελματικής μου πορείας. Ξεκίνησα να εργάζομαι ως αισθητικός το 2011, παράλληλα με τις σπουδές μου. Στόχος μου είναι να περιποιηθώ την εμφάνισή σας με ταχύτητα και δημιουργικότητα.

Κλείστε ραντεβού

Αλβίνα

Μανικιούρ - Πεντικιούρ

Μεγάλωσα στην Αθήνα όπου αποφοίτησα και πήρα το πτυχίο μου στο μανικιούρ – πεντικιούρ. Λόγω της μικρής μου ηλικίας η εργασιακή μου εμπειρία δεν είναι μεγάλη. Το πάθος, η δημιουργικότητα αλλά και η αγάπη που με διακατέχει για την δουλειά μου αποτελούν το κίνητρο ώστε να σας προσφέρω υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Στοχεύω πάντα στην καλύτερη περιποίηση των άκρων σας.

Κλείστε ραντεβού

Αγγελική

Βαφή - Κούρεμα - Χτένισμα

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην όμορφη Καλαμάτα. Ήρθα στην Αθήνα μετά την αποφοίτησή μου, το 1999, για την πρακτική μου άσκηση και με κέρδισε η ποιότητα, ο όγκος δουλειάς και η συνεχής εκπαίδευση σε καινούργιες τεχνικές. Παρακολουθώ τα σεμινάρια που γίνονται ώστε να ακολουθώ τις εξελίξεις, για να σας συμβουλεύω με όλες τις νέες τάσεις και μαζί να δώσουμε στα μαλλιά σας τον όγκο, το σχήμα και το χρώμα που τους ταιριάζει.

Κλείστε ραντεβού

Ο χώρος μας

Ραντεβού

Κλείστε εύκολα και γρήγορα το ραντεβού σας για όποια υπηρεσία επιθυμείτε.

Ιούνιος 2024
Δε
Τρ
Τε
Πε
Πα
Σα
Κυ
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Βαφή

Κούρεμα

Χτένισμα

Θεραπείες

Περμανάντ

Μακιγιάζ

Νύχια

Αποτρίχωση

Μασάζ