Μασάζ

Αθλητικό Μασάζ

Το αθλητικό μασάζ δεν απευθύνεται μόνο σε αθλητές, αλλά και σε όσους αντιμετωπίζουν μυοσκελετικά προβλήματα. Είναι απαραίτητο, γιατί συμβάλει καταλυτικά στην πρόληψη τραυματισμών. Το αθλητικό μασάζ προετοιμάζει τον αθλητή πριν τους αγώνες, τον συντηρεί κατά τη διάρκεια και τον αποθεραπεύει μετά το τέλος τους. Προλαμβάνει τραυματισμούς, αποφορτίζει την ένταση και ανακουφίζει από τον πόνο. Ακόμα και οι καθημερινές μας συνήθειες, η καθιστική ζωή και το άγχος σφίγγουν τους μυς και προκαλούν πόνο. Δρα σε μυς, συνδέσμους, αρθρώσεις και στον νευρικό ιστό με ειδικές μαλάξεις και την κατάλληλη πίεση, προάγοντας συνολικά την ευεξία του σώματος. Αφεθείτε στα θαυματουργά χέρια των ειδικών!

Λεμφικό Μασάζ

Το λεμφικό μασάζ είναι μια ήπια μάλαξη και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και βοηθάει το σώμα να απελευθερωθεί από τις τοξίνες. Η τεχνική αυτή στοχεύει στην υποκίνηση των λεμφαδένων και την αποστράγγιση των λεμφαγγείων. Έτσι, με τις κατάλληλες πιέσεις επηρεάζονται θετικά τα ζωτικά όργανα του σώματος και βελτιώνεται η λειτουργία τους. Ξεχάστε τους πόνους που σας έχουν ταλαιπωρήσει έως τώρα και εντάξτε το λεμφικό μασάζ στο πρόγραμμά σας.

Χαλαρωτικό μασάζ

Εδώ θα απολαύσετε μια μοναδική εμπειρία χαλαρωτικού μασάζ. Το σώμα αποβάλλει μυϊκές εντάσεις, μπλοκαρίσματα και κούραση. Πρόκειται για ένα μασάζ το οποίο με όλες τις ευεργετικές του ιδιότητες διώχνει το στρες και τη συσσωρευμένη κόπωση και σας προσφέρει την αίσθηση βαθιάς αναζωογόνησης, χαλάρωσης και ευεξίας. Η τεχνική αυτή, μέσω της ελαφριάς μάλαξης, στοχεύει να λύσει τους κόμπους που δημιουργούνται στην ωμοπλάτη για να οξυγονώνονται καλύτερα οι συνδετικοί ιστοί του σώματος, όπως είναι το δέρμα και οι μύες. Μια συνεδρία βοηθάει στην αποφόρτιση από μια έντονη, γεμάτη άγχος μέρα και το σίγουρο είναι πως η εμπειρία του χαλαρωτικού μασάζ από τους έμπειρους μασέζ μας θα σας μείνει αξέχαστη.

Ραντεβού

Κλείστε εύκολα και γρήγορα το ραντεβού σας για όποια υπηρεσία επιθυμείτε.

Ιούλιος 2024
Δε
Τρ
Τε
Πε
Πα
Σα
Κυ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4

Βαφή

Κούρεμα

Χτένισμα

Θεραπείες

Περμανάντ

Μακιγιάζ

Νύχια

Αποτρίχωση